Loading ...

Om Oss

Din lokala Elektroniska specialisttjänst

Snabb, prisvärd surfplatta, bärbar dator, spelkonsol och reparation av mobiltelefoner. Dina prylar spelar en viktig roll i ditt yrkes-, personliga- och skolliv. När din telefon, surfplatta eller bärbara dator går sönder vill du att en expert ska hantera reparationen. Det är där vi kommer in. Med över ett decennium av erfarenhet inom elektronikreparationsindustrin kan MobyFix få jobbet snabbt och effektivt

Din pålitliga källa för teknikreparation

Vi kan försäkra er att vi har sett allt! Från smartphones som har körts över av en bil, till surfplattor som har tagit ett dyk i en pool, vi är beredda att handskas med allt som kommer vår väg. Varje MobyFix-tekniker genomgår en intensiv utbildningsprocess och vi upprätthåller en miljö med ständigt lärande, så ingen enhet är för ny, ingen teknik för komplicerad.

Vi är här för att hjälpa dig

MobyFix fokuserar på att vara en enda lösning för kunden. Reparationer utförs snabbt och professionellt på plats, och medan kunden väntar kan de bläddra igenom många av de mest pålitliga märkena av smartphone- och surfplattatillbehör som butiken erbjuder. Om enheten visar sig inte kunna repareras kan vår kunniga personal rekommendera en av våra renoverade enheter för att hjälpa kunden tillhandahålla en ny fungerande enhet så snabbt och smärtfritt som möjligt.

Vi är Specialiserade I

Vårt verksamhetsområde omfattar dessa områden

Datorreparation
Problem PC? Vi löser det. Vi är vem du kallar när skrivbordet går långsamt och dina program slutar fungera.
Mac Reparation
Vår Mac-reparationstjänst erbjuder reparationer och råd av hög kvalitet: utan premiumpris.
Säkerhetskopiering och Återställning av Data
Vi kan hjälpa dig att säkerhetskopiera dina viktiga personuppgifter (foton, videor, dokument, skolarbete, etc.) till disk och moln utan krångel.
Playstation Reparation
Vi har erfarenhet av reparation och service på Sony Playstation,<br /> Vi tar hand om din enhet på bästa möjliga sätt
Tablet / iPad
Har du en trasig skärm eller ett felaktigt hörlursuttag? Oavsett vad problemet är kan vi kan hjälpa till, de flesta jobben tar mindre än en timme att slutföra!
Smarttelefon
Från spruckna iPhone-skärmar till felaktiga Galaxy-batterier, våra tekniker kan fixa nästan alla problem din mobiltelefon har.

Fantastiska Fakta om MobyFix

Vi kan lösa dina hårdvara och programvaruproblem

10+ År av erfarenhet
25787 Sprickor täckta
32014 Enheter repareras
100 % Nöjda kunder
Gratis diagnos
Spåra dina enheter

No Fix – Ingen Avgiftsgaranti

Om vi inte kan fixa din enhet är du inte skyldig oss ett öre!

Kom in till butiken eller Posta din telefon

Vi har butiker i Ljungby, så du kan dyka in och se oss nästan när som helst. Kom in och upplev vår snabba och vänliga service!

Ingen tid att besöka oss personligen? Inga problem!Beställ tjänst på vår hemsida. Välj modell och vilken del du behöver laga.

Ärlighet och Öppenhet

Vi lovar att leverera vital service och att leverera den perfekt

Det är vårt löfte till kunden att all handel är rättvis och transparent. Kundnöjdhet och förtroende är sådana pelare som bara byggs genom den perfekta självhäftande ärligheten och detta får oss att presentera alla våra affärsaspekter öppet för kunden för att låta honom ta en grundlig titt och bestämma själv.

FÅ Din Mobil Fixad NU!

+46-7022 99929

för en av våra professionella reparationstekniker som hjälper dig med din mobil, stationära, bärbara dator, Mac eller annan förfrågan

Nyhetsbrev

  Book an Engineer

  Collection Day

  Computer / Laptop

  Brand

  Operating System

  First name

  Last name

  Email address

  Contact phone number

  Address

  City

  Special requests

  Boka En Tid   This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.